снимка: ПетелВ петък, около 01:00 ч., в  с. Разделна, общ.

...
снимка: ПетелВ петък, около 01:00 ч., в  с. Разделна, общ.
Коментари Харесай

Пътен патрул преследва избягал от проверка в Разделна, полицай е с телесна повреда

снимка: Петел

В петък, към 01:00 ч., в  с. Разделна, общ. Белослав е подхванат опит за осъществяване на полицейска инспекция на „ Рено “, при която лидерът на лекия автомобил не стопира на сигнал, подаден му със стоп-палка и продължава в посока края на селото. Това описаха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.

Последван е от автопатрулния автомобил с включен специфичен режим и при опит на водача да маневрира, колата му е спряна. Мъжът отхвърля да извърши полицейските разпоредби, незаконно пречи на орган на властта да извърши отговорностите си по работа, наскърбява и псува полицейските чиновници и оказва опозиция при задържане, като удря с глава в лицето на единия полицейски чиновник и му нанася телесна щета, видът на която се обяснява.

Лицето – 40-годишен мъж от с. Разделна, прочут на Министерство на вътрешните работи,  е арестувано за период да 24 ч., формирано е бързо полицейско произвеждане, по отношение на него са подхванати и административни ограничения по ЗДвП. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР